Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RazoRock SE Safety Razor - Silver Satin Hawk V2 biztonsági borotva

14.980 Ft
Menny.:db
90 mm hosszú, 26g súlyú biztonsági borotva egyenesen Itáliából.
Gyártó:
Elérhetőség: Azonnal átvehető
Várható szállítás: 2024. május 27.
Nem értékelt
Gyors
kiszállítás!
Kiemelkedő
ügyfélszolgálat!
Professzionális
termékek!

Leírás

RazoRock Satin SILVER HAWK egyélű borotva - V2

V2 frissítés: Frissítettük a Hawkot egy 2-es verziójú modellre. A borotválkozás geometriája NEM változott, tehát ugyanúgy borotválkozik majd, mint az eredeti Hawk, de észrevehetően javítottunk a borotva megjelenésén, tapintása és pengeterhelése terén. Reméljük, hogy tetszeni fognak és értékelni fogják őket!

Íme a V2 módosításai:

  •     A felső sapka lekerekített, hogy organikusabb és természetesebb legyen az arcod. A SE-világba érkező borotvák, akik korábban csak DE tapasztalattal rendelkeznek, sokkal intuitívabbnak találják az átállást.
  •     A pengevezető oszlopokat csapokra cseréltük. A csapok lehetővé teszik a pengék könnyebb és jobb megterhelését, különösen a védett típusú pengék esetében.
  •     Az alaplemezen lévő biztonsági rudat egy új, háromnyílásos kialakítással erősítettük meg. Ez segít megelőzni, hogy az elülső él behorpadjon, ha megütközik, vagy ha a borotva kissé leesik.
  •     Frissítettük a fogantyút a Halo gyűrű kialakítására a nagyobb kényelem és érzés érdekében. A fogantyú ezentúl tartalmaz egy tompavéget is, amely lecsavarható a rövidebb formátum érdekében. A jövőben különböző stílusú tompavégeket árulhatunk, esetleg különböző anyagokból, hogy lehetővé tegyük az apró testreszabást. Kérjük, mindenképpen küldjön nekünk egy e-mailt az új fogantyúval kapcsolatos visszajelzésével kapcsolatban.

A RazoRock Hawk projekt már nagyon régóta folyamatban van. Nagy álmainkkal kezdtük, hogy egy megfizethető Single-Edge (SE) borotvát akarunk készíteni, de könnyebb volt megálmodni, mint megvalósítani. Ezek az Artist Club stílusú SE pengék különböznek a kétélű pengéktől, és precízen legyártott borotvát igényelnek, hogy a penge minden alkalommal tökéletesen illeszkedjen; ehhez a borotvát CNC megmunkálással kellett elkészíteni, szemben az egyéb kevésbé költséges öntési folyamatokkal, és a megfelelő megmunkálási partner megtalálása, amely a borotvát (célköltségünkön) el tudja készíteni, sokkal tovább tartott a vártnál. Megvizsgáltunk néhány olyan partnert, akik eredetileg beleegyeztek, de később meggondolták magukat, miután rájöttek a szükséges munkára és a szükséges pontosságra. Végre elkészültünk, és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel és a végső fogyasztói árral.

A RazoRock Hawk CNC megmunkálású, 6061-es tuskó és rúd alumíniumból. Két változatban készült, szatén ezüst és fekete eloxálás. Az alumíniumot két okból választották; Az első ok, hogy sokkal könnyebb, csökkentve a borotva összsúlyát. Ezek az Artist Club stílusú pengék nagyon élesek, és a könnyebb borotva jobban szabályozhatja a borotválkozás agresszióját; A második ok, az alumínium sokkal gyorsabb és olcsóbb a megmunkálása, és olcsóbb a befejezése is. Éreztük, hogy a versenytársak borotváival sok férfit kiszorítottak a piacról, és megfizethető alternatívát akartunk kínálni.

*Ha még soha nem borotválkozott SE borotvával, arra kérem, hogy lassan kezdje el, és ne gyakoroljon túlzott nyomást a borotvával. Az SE pengék vastagabbak, élesebbek és merevebbek, mint a kétélű pengék, és egy kis tanulási görbét igényelnek. Használja a borotvát egymás után 12-15 borotválkozásig, mielőtt eldönti, hogy tetszik-e az SE borotválkozás vagy sem. Ha edzőkerekekkel szeretne kezdeni, fontolja meg a FEATHER Pro Guard Blade használatát.

**A borotva összeszerelésekor és a nyél felfűzésekor ügyeljen arra, hogy ne alkalmazzon túlzott erőt, mert az alumínium puhább, mint az acél, és sokkal könnyebben keresztezheti a szálat és megsérülhet. Az alumínium az alumíniumon nyikoroghat és kissé érdes lehet, a menetek simább működése érdekében egy csepp ásványolajat is kenhet, ha kívánja. Ha behelyezett pengével csavarja fel a fogantyút, nyomatékosan kérem, hogy a borotvafejet egy vastag törülközőben tartsa, hátha elcsúszik. A PÉGEK ÉLESEK, ezért nagyon óvatosan cserélje ki a pengét a borotvában!

MEGJEGYZÉS: Kérjük, NE várja el a tökéletességet ezekkel a borotvákkal. Bár a minőség rendkívül magas, a borotva valószínűleg nem lesz 100%-ban tökéletes. Nagyon magas felhasználói minőségre vannak megmunkálva és megmunkálva, nem ékszerként, furcsa nyomok vagy foltok várhatók, és nagyon apró színeltérések lehetnek az eloxáláson, amelyek onnan származnak, ahol az alkatrészeket az eloxálási folyamat során tartják. . Ha ékszerminőséget keres vagy vár, valószínűleg nem ez a borotva az Ön számára.

Fogantyú: 90 mm hosszú és 12 mm átmérőjű (a fenék vége nagyobb, mint 12 mm, és csak a RazoRock lemezállványban működik eltávolított tompa nélkül)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Facebook kommentek