Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RazoRock SE Safety Razor - Electric Blue Hawk V2 biztonsági borotva

14.980 Ft
Menny.:db

Méret: 90mm hosszú,

Súly: 37g.

Gyártó:
Elérhetőség: Azonnal átvehető
Várható szállítás: 2024. június 19.
Nem értékelt
Gyors
kiszállítás!
Kiemelkedő
ügyfélszolgálat!
Professzionális
termékek!

Leírás

KORLÁTOZOTT KIADÁS - ELEKTROMOS KÉK ANODIZÁLÁS

V2 frissítés: Frissítettük a Hawkot egy 2-es verziójú modellre. A borotválkozás geometriája NEM változott, tehát ugyanúgy borotválkozik majd, mint az eredeti Hawk, de észrevehetően javítottunk a borotva megjelenésén, tapintása és pengeterhelése terén. Reméljük, hogy tetszeni fognak és értékelni fogják őket!

Íme a V2 módosításai:

A felső sapka lekerekített, hogy organikusabb és természetesebb legyen az arcod. A SE-világba érkező borotvák, akik korábban csak DE tapasztalattal rendelkeznek, sokkal intuitívabbnak találják az átállást.
A pengevezető oszlopokat csapokra cseréltük. A csapok lehetővé teszik a pengék, különösen a védett stílusú pengék könnyebb és jobb megterhelését.
Az alaplemezen lévő biztonsági rudat egy új háromrés kialakítással erősítettük meg. Ez segít elkerülni, hogy az elülső él behorpadjon, ha megütik, vagy ha a borotva kis mértékben leesik.
Frissítettük a fogantyút a Halo gyűrű kialakítására a nagyobb kényelem és érzés érdekében. A fogantyú ezentúl tartalmaz egy tompa véget is, amely lecsavarható a rövidebb formátum érdekében. A jövőben különböző stílusú tompa végeket árulhatunk, esetleg különböző anyagokból, hogy lehetővé tegyük az apró testreszabást. Kérjük, mindenképpen küldjön nekünk egy e-mailt az új fogantyúval kapcsolatos visszajelzésével kapcsolatban.
A RazoRock Hawk projekt már nagyon régóta folyamatban van. Nagy álmainkkal kezdtük, hogy egy megfizethető Single-Edge (SE) borotvát akarunk készíteni, de könnyebb volt megálmodni, mint megvalósítani. Ezek az Artist Club stílusú SE pengék különböznek a kétélű pengéktől, és precízen legyártott borotvát igényelnek, hogy a penge minden alkalommal tökéletesen illeszkedjen; ehhez a borotvát CNC megmunkálással kellett elkészíteni, szemben az egyéb kevésbé költséges öntési folyamatokkal, és a megfelelő megmunkálási partner megtalálása, amely a borotvát (célköltségünkön) el tudja készíteni, sokkal tovább tartott a vártnál. Megvizsgáltunk néhány olyan partnert, akik eredetileg beleegyeztek, de később meggondolták magukat, miután rájöttek a szükséges munkára és a szükséges pontosságra. Végre elkészültünk, és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel és a végső fogyasztói árral. Jelenleg két másik cég is forgalmaz CNC megmunkálású SE borotvákat, az egyik cég 59 dollárért, a másik 100 dollárért árulja.

A RazoRock Hawk CNC megmunkálású, 6061-es tuskó és rúd alumíniumból. Két változatban készült, szatén ezüst és fekete eloxálás. Az alumíniumot két okból választották; Az első ok, hogy sokkal könnyebb, csökkentve a borotva összsúlyát. Ezek az Artist Club stílusú pengék nagyon élesek, és a könnyebb borotva jobban kézben tartja a borotválkozás agresszióját; A második ok, az alumínium sokkal gyorsabb és olcsóbb a megmunkálása, és olcsóbb a befejezése is. Úgy éreztük, hogy a versenytársaink borotváival sok férfit kiszorítottak a piacról, és megfizethető alternatívát akartunk kínálni.

*Ha még soha nem borotválkozott SE borotvával, arra kérem, hogy lassan kezdje el, és ne gyakoroljon túlzott nyomást a borotvával. Az SE pengék vastagabbak, élesebbek és merevebbek, mint a kétélű pengék, és egy kis tanulási görbét igényelnek. Használja a borotvát egymás után 12-15 borotválkozásig, mielőtt eldönti, szereti-e az SE borotválkozást vagy sem. Ha edzőkerekekkel szeretne kezdeni, fontolja meg a FEATHER Pro Guard Blade használatát.

**A borotva összeszerelésekor és a nyél felfűzésekor ügyeljen arra, hogy ne alkalmazzon túlzott erőt, mert az alumínium puhább, mint az acél, és sokkal könnyebben keresztezheti a szálat és megsérülhet. Az alumínium az alumíniumon nyikoroghat és kissé érdes lehet, a menetek simább működése érdekében egy csepp ásványolajat is kenhet, ha kívánja. Ha behelyezett pengével csavarja fel a fogantyút, nyomatékosan kérem, hogy a borotvafejet egy vastag törülközőben tartsa, hátha elcsúszik. A PENGÉK ÉLESEK, ezért nagyon óvatosan cserélje ki a pengét a borotvában!

Súly: ~1,3 uncia (37 g)

Fogantyú: 90 mm hosszú és 12 mm átmérőjű (a fenék vége nagyobb, mint 12 mm, és csak a RazoRock lemezállványban működik eltávolított tompa nélkül)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Facebook kommentek