Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RazoRock DE Safety Razor - Game Changer 84-P Jaws Super Knurl Handle biztonsági borotva

33.760 Ft
Menny.:db

Méret:13mm x 90mm,

Súly: 82g.

Gyártó:
Elérhetőség: Készlethiány
Várható szállítás: 2024. július 26.
Nem értékelt
Gyors
kiszállítás!
Kiemelkedő
ügyfélszolgálat!
Professzionális
termékek!

Leírás

RAZOROCK .84-P GAME CHANGER DE SAFETY RAZOR
**MEGJEGYZÉS: EZ AZ AGRESSZÍVABB JÁTÉKVÁLTÓ A .84-P FEJJEL.
*Az alap alján most van egy rés a közepén, tehát kissé eltér a képeken látható alaplap aljától. A geometria és a borotválkozás azonos, a változtatás esztétikai okokból történt. (Az új fejet lásd a 9-11. képen)

Miért hívtuk ezt a borotvát Játékváltónak? Ez nagyon egyszerű! Ez a borotva olyan szabvány szerint készült, amely felülmúlja az általában 4-8-szoros árba kerülő borotvákat, de a szokásos RazoRock mód szerint a legmagasabb minőségi elvárásokat kínáljuk, mindenki megfizethető áron. A RazoRock Game Changer úgy készült, hogy egy életen át kitartson, tengeri minőségű tuskó rozsdamentes acélból készül, ugyanúgy, ahogy egy svájci óraházat. Ez egy borotva, amelyre örökké számíthat!

Befejezés: Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a borotvák eszközök, nem ékszerek. Vibrációs hajlítási eljárást alkalmazunk, amely a lehető legmagasabb tűréshatárt tartja fenn a borotvákkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a borotvák nem lesznek tükörfényesek és nem lesznek nyommentesek. A borotvákon lehetnek marási vagy befejezési nyomok. A borotvákat a megrendelő később bármikor ékszer fényesítheti, de célunk, hogy a borotvát a lehető legjobb tűréshatárral és a lehető legalacsonyabb áron értékesítsük. A fogantyúnak az alaplemezhez illeszkedő fém-fém érintkezője gyűrűnyomot hoz létre az alapon. Gyakori, hogy a fogantyúkon mikro horpadások vannak a felborult felület miatt.

Felépítés: Teljes CNC megmunkálás kétezred hüvelyk tűréssel

Fogantyú átmérő x hossz:

Bulldog, 13 mm x 90 mm, ~2,8 oz súly

Super Knurl, 13 mm x 90 mm, ~2,9 uncia súly
HD, 13 mm x 85 mm (14 mm-es tompavég), ~2,6 uncia súly
UFO, 13 mm x 85 mm, ~2,3 oz súly
Bambusz, 13 mm x 90 mm, ~2,3 uncia súly
2 részes Halo, 12 mm x 82 mm (15 mm-es tompavég), ~2,1 uncia súly
Borbélyoszlop, 12 mm x 85 mm (15 mm-es tompavég), ~2,6 oz súly
Rádiógomb, 12 mm x 85 mm (15 mm-es gombvég), ~2,7 uncia súly
Penge rés: 0,84 mm

Penge expozíció: pozitív

Anyaga: 316L tengeri minőségű rozsdamentes acél

Befejezés: 3 fokozatú, 24 órás, gépi vibrációs felületkezelés. Fontos megjegyezni, hogy a felületünket úgy tervezték, hogy sorjamentesítse és simává tegye a darabokat, minimális hatással a megmunkálási tűrésekre. Ez egy Take-szerű kivitel, nem pedig egy tükörszerű fényezés; minden darab egyedi (nem lesz két egyforma). Nem hiszünk abban, hogy megmunkált biztonsági borotváinkat kézzel polírozzuk, mert az önpusztító. Annyi időt és energiát fordítunk a tűréshatárok szűkítésére, egy kézi polírozás csak tönkreteszi ezeket a tűréseket. Inkább adunk Önnek egy minőségi Take-szerű felületet kedvező áron, és rád bízzuk, ha később felár ellenében szeretne egy ékszer típusú lakkot vagy pisztolyt a borotvához tenni.

Egyéb részletek: Minden borotva egyedi sorozatszámmal van gravírozva.

A penge betöltése: A legegyszerűbb módja annak, hogy DE pengét töltsön be a RazoRock Game Changer borotvába, ha a borotvafej alaplemezét (a laposat) a tenyerébe helyezi, majd a DE pengét az igazítási oszlopokra ejti. . Ezután felteheti a felső sapkát, és csavarhatja le a pengét a borotvafejbe rögzítő fogantyút.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Facebook kommentek