Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36703602228

Bluebeards Revenge

Plymouth, Devon UK

                       

Világ Kékszakállai, fel a fedélzetre!

A világon mindenhol, minden reggel sok millió férfit köt össze egy közös probléma, aminek nem szabadna problémának lennie, sokkal inkább egy egyszerű rutinfeladatnak, ha úgy tetszik a felnőtt férfiak gyerekjátékának. Sajnos még a legkiválóbb termékekkel is problémás lehet a borotválkozás még akkor is, ha a legélesebb borotvakés (ami természetesen Bluebeard néven ismert) lapul a fiókodban. Ha nincs a kezedben a borotválkozás és a férfi szépségápolás négy ásza, lehetsz te a legmenőbb fickó akkor is maximum csatát nyerhetsz, de háborút bizony ebben soha. 

Szenvedés? 

Igen, hidd el nekünk, ha azt mondjuk, hogy mi is tisztában vagyunk azzal mennyire képes elrontani a napot, ha már a reggeli rutin is dugába dől. Csak semmi pánik barátom! A legjobb helyen landoltál. A mindennapos küzdelem a kemény rőzsével, az apró vágások és a borotválkozás utáni irritáció sajnos azt kell mondanom, hogy a te hibád is. Nézz be a fürdőszoba szekrényedbe. Mit látsz? Remélem nem egy szánalmas mainstream szupermarket borotvahabot. Vagy esetleg a másik oldalt erősíted és egy szuper drága, tervezők által gondosan flancosra alkotott borotvakrém díszeleg a polcodon, ami talán inkább hasonlít egy arckrémre, mint egy igazi férfias borotválkozó készítményre? Hát akkor azt is tudhatod, hogy bizony az ár sem garancia arra, hogy ezt a háborút megnyerd. 

Biztosan belefáradtál már abba, hogy a nehezen megkeresett pénzedet költöd, olyan termékekre, aminek a hatékonysága finoman szólva sem lehet elegendő egy igazi férfinak. Mi veled vagyunk.  A Bluebeards Revenge termékeket, igazi férfiak alkották, igazi férfiak számára. Az a célja és küldetése, hogy a reggeli rutint hatékonnyá és gyerekjátékká varázsolja neked, hogy tökéletes megjelenéssel vehesd fel a kesztyűt a mindennapos kihívásokkal szemben.

Felejtsd el a makacs rőzsét, a kiszáradt kóró bőrt, a rendezetlen sérót, ami úgy néz ki, mintha részegen estél volna neki levágni a sövényt a kerítésnél. Ne elégedj meg azzal, hogy rémálomként kell megélned a reggeli készülődést, ami utána képes bélyeget nyomni az egész napodra. A Bluebeards az a brand, ami pár perc alatt az ébredés utáni hobóból, tökéletes megjelenésű magabiztos férfit alkot. Ne hagyd, hogy életed legfontosabb napjain, már előre remegjen a kezed a borotválkozás miatt, légy magabiztos. A magabiztos férfiaknak szól a Bluebeards  Revenge. Neked szól a Bluebeards Revenge. 

A Bluebeards eredetileg fodrászati minőségű borotválkozó termékek megalkotásával kezdte, amivel hadat üzent a kemény, rakoncátlan szakállnak, de manapság már ennél sokkal több. Amellett, hogy tökéletes fegyver a borotválkozás problémáinak legyőzéséhez, stílusos kiváló cuccaink úgy vannak kialakítva, hogy a férfi szépségápolás minden területén legjobb bajtársa legyen egy igazi férfinak. Legyen szó szakállolajról, bajusz waxról, vagy test és szakáll szappanról, samponról-kondicionálóról. Borotválkozó krémek, olajok, after shave és minden más, ami nem hiányozhat a polcodról. Mindent megtalálsz nálunk. Az eredménye pedig szabadon látható, érezhető, tapintható. Mint már mondtuk, ezt igazi férfiak készítették, igazi férfiaknak. 

FIGYELEM! Így most azokhoz szólunk, akik valahogy úgy érzik, nem illenek bele az igazi férfivilágba!

A Bluebeards Revenge készítményeit nem, nektek találták ki. Tisztelettel javasoljuk, hogy ugorjatok be a legközelebbi szupermarketbe, vegyétek le a legelső mainstream borotvahabot és hajzselét és további sok sikert kívánunk, mert bocsi, de köztünk ez nem fog működni.  Ezt nem olyan embereknek találták ki, akik kifogásokat keresnek, hanem céltudatos férfiaknak, akik mindennap igazi férfiként vívják meg a csatáikat. Úgyhogy minden bántás nélkül, azt kérjük, hogy mielőtt Bluebeards Revenge terméket vásárolnátok, tegyétek fel magatoknak a kérdést. Hogy beleilletek-e ebbe a képbe? Mert aki a termékeinket használja, az gyakorlatilag a Bluebeardset képvisel a mindennapokban. És bizony egy ilyen nem mindennapi márkát, csak olyanoknak ajánljuk, akik mindennap képesek ezt a szintet hozni. 

„Love Life Warning”

Álljunk meg egy pillanatra, és nézzük meg kicsit a Bluebeards illat világát. A hatékonyság mellett az egyik legfontosabb alkotóelem az nem más, mint az illat. Tudtad, hogy az egyik legerősebb emlékőrző tulajdonsággal az illatok rendelkeznek?  Hát most már tudod. Így hidd el nekem, hogy a kiszemelted emlékezni fog az illatodra. Pláne, ha az az illat a Bluebeards revenge igazi fickós illata. Ezért illatviláguk, úgy lett kifejlesztve, hogy mind a csábító, mind a csábítani kívánt személy is élvezze az eszenciáját és sose felejtse az illatát. Aki csak egy lélegzetnyi távolság közelbe kerül hozzád, hidd el utánad fordul.  A férfi társaidból irigységet és tekintélyt fog kiváltani, a nők pedig legszívesebben az egész estét a nyakadban töltenék, mintha egy lélegeztető gép lennél és az illatodtól függne az életük. Bízz bennem, mint mondtam mi itt igazi férfiak egy hajóban evezünk, a kékszakáll fedélzetén. 

Ne vedd komolyan az életet. 

Ezen a ponton megint elbúcsúzunk pár embertől, mert ha te görcsösen éled az életed, a humorra totálisan immunisan, akkor szintén rossz hírem van. A Bluebeards Revenge nem neked lett kitalálva. Talán ebből az írásból, a designból és úgy az egész atmoszféránkból már kitalálhattad, mi úgy döntöttünk, hogy nem vesszük komolyan az életet. Szóval, ha humorérzéketlen vagy ugorjunk is, mert garantáljuk, hogy rossz dolgokra költenénk a pénzedet. 

Nos, akik idáig eljutottak velünk és úgy gondolják, hogy a Bluebeards Revenge elvárásainak megfelelnek, és férfiként élve az életüket felszállnak, a fedélzetre. Azokat tájékoztatjuk, hogy termékeink totálisan állatkísérlet mentesek, nem használtunk se nyulat se tengerimalacot. Férfiakon teszteltük, de szerencsére tudják a dolgukat a srácok a laborban, így senkinek nem esett baja a kékszakáll fedélzetén.  Találd meg kedvenc termékeidet nálunk és élvezd a tökéletes megjelenést mindennap. 

Rendezés:
Nézet: