Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lucky Tiger (USA)

Egy igazi Amerikai klasszikus

A Lucky Tiger története generációról generációra adták tovább. A Lucky Tiger legenda az 1920-as években kezdődött, Missouriban, Kansas Cityben, Benjamin Clarke, egy amatőr tudós és egy igazi borbély fenegyerek. Ben kifejlesztett egy tonikot a haj és a fejbőr számára, ami más volt és jobb volt, mint bármely más termék a napjaiban, és „Lucky Tiger Tonic” -nak nevezte. Mindenki, aki meglátogatta Ben's Barbershopot, megkapta a királyi bánásmódot - borotválkozás, hajvágás és nagyvonalú fröccsenő Lucky Tiger Tonic-ból. Ahogy a Lucky Tiger Tonic népszerűsége növekedett, Ben elkezdte értékesíteni az üzletéből, de az emberek messziről is hallottak róla és Missouri-n kívül is akarták kapni.
1935-ben a Lucky Tiger védjegye volt és egy amerikai stílusú márka is született. A Lucky Tiger népszerűsége és a termék hírneve elterjedt, Amerikában a borbélyok elkezdték használni és értékesíteni a Lucky Tiger termékeket: borotválkozó krémek, bajusz wax-ot, samponok, hajfestékek, haj wax-ok, arctisztítók, bőrápoló, arcápoló krémek, tisztító maszkok, akne készítmények és fogfehérítő porok. Az elkövetkező években a Lucky Tiger lett a legnépszerűbb férfi ápolási és borbély terméke Amerikában.
Az elkövetkező évtizedek nagyszerű időszak volt a Lucky Tiger számára. 1964-ben négy Liverpooli, Angliából érkezett és egy éjszakán át megváltoztatta a popkultúrát és a fiatal Amerikát. Amikor a Beatles megérintette a partjainkat,  a férfiak frizuráit és a fodrászipar örökre megváltozott. A férfi divat és ízlésének radikális változásai ellenére a Lucky Tiger intenzív és hűséges követőket tartott fenn a borbély és borotválkozó rajongók körében.
Lucky Tiger napjainkban
A Lucky Tiger az évek során támaszkodott örökségére és a múltból tanult. Az idő elteltével a Lucky Tiger bővítette termék palettát, hogy magába foglalja a háztartási használatra szánt prémium termékeket is. A Wisconsin-i Milwaukee-i székhelyüktől kezdve a Lucky Tiger minden alkalommal a legjobb termékeket nyújtja a férfiaknak. A Lucky Tiger úgy véli, hogy az ember bármit is csinálhat a helyes megjelenéssel, és amikor a legjobban érzi magát. A Lucky Tiger tudja, hogy a klasszikus divat nem jön vissza ... mert soha nem ment el!

Rendezés:
Márka: Lucky Tiger

Lucky Tiger Essential Grooming Kit

Férfias férfinak való szépségápolási ajándékszett vintage díszdobozban
Szállítás 5-10 munkanap
29.640 Ft