Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alexander Simpson Shaving Brush Pure Badger Islington Faux Grey Italian Marble (L)

20.790 Ft
Menny.:db
"Tiszta borz" borotvapamacs
Gyártó:
Elérhetőség: Azonnal átvehető
Várható szállítás: 2024. július 17.
Nem értékelt
Gyors
kiszállítás!
Kiemelkedő
ügyfélszolgálat!
Professzionális
termékek!

Leírás

Az Islington borotvapamacs a híres Alexander Simpson legújabb kiegészítője. 1919-es sorozat, két különböző méretben kapható. A szakszerűen esztergált és megmunkált fogantyú exkluzív platina minőségű szintetikus szállal van töltve. A pamacs sötét és ezüstös szőre kiemeli, hogy kiváló minőségű és kivételes tisztaságú termék. Praktikus formátumának köszönhetően ideális társ az utazásokhoz.

Pamacs méretei:

  • pamacs teljes magassága: 94mm
  • Fogantyú magassága: 45mm
  • Csomómagasság: 49mm
  • A csomó átmérője: 21mm

A Simpson borotvapamacs tökéletes ápolása (bár ez a legtöbb borotvapamacsra vonatkozik):

Pamacs előkészítés
A Simpson borotvapamacsot borotválkozás előtt néhány perccel meleg vízbe kell áztatni, hogy a sörték megpuhuljanak és megtartsák a hőt. A megfelelő vízhőmérsékletnek olyannak kell lennie, amely lehetővé teszi, hogy bemerítse a kezét anélkül, hogy túlzottan leforrázná. A túl sok hő visszafordíthatatlanul károsíthatja a hajat.

Borotvaszappan alkalmazása
Simpson azt tanácsolja, hogy ne kenje fel körkörös mozdulatokkal szappant az arcára. Ez a művelet potenciálisan szerkezetileg törékenyebbé teszi a szőzetet a tövéhez képest.

A Simpson borotvapamacs végső tisztítása
Ez a legkritikusabb fázis minden pamacs esetében. Biztosítani kell, hogy az összes szappanmaradványt eltávolítsák a csomóból, meleg, tiszta vízzel öblítve. Ezután óvatosan nyomja meg a csomó alját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen mentes-e a maradéktól, és végül simítsa meg a sörtéket egy puha ruhán. Hagyja teljesen megszáradni a pamacsot az állványon (ha van) vagy szellőző helyen (például nyitott ablak közelében). Hagyja a pamacsot teljesen megszáradni a két használat között, hogy elkerülje a penészképződést. A megfelelő szárítási ciklus akár 48 órát is igénybe vehet, ezért erősen ajánlott egy második Simpson borotvapamacs vásárlása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Facebook kommentek